Unohtuiko salasana?


Sähköpostiosoite:
Vahvista sähköpostiosoite:
Nettiseuraa rekisteröityminen Nettiseuraa ohjeet  Naisseuraa, Naisia miehille  Miesseuraa, Miehiä naisille

Käyttöehdot

Yleiset ehdot

Nettiseuraa.fi on internetissä toimiva yksityishenkilöille tarkoitettu anonyyminen seuranhakupalvelu.

Käyttäjän on oltava täyttänyt 18 vuotta.

Palveluun EI saa lähettää alastonkuvia.

Maksullisen seuran hakeminen ja tarjoaminen on ehdottomasti kielletty.

Palveluun lisätyt ilmoitukset tulee kirjoittaa suomen kielellä, palveluntarjoajalla on oikeus poistaa ulkomaan kielellä kirjoitetun ilmoituksen ja tapauksesta riippuen myös käyttäjätilin.

Palveluntarjoaja ei vastaa palveluun tai palvelusta lähetettyjen viestien sisällöistä.

Palveluntarjoaja ei takaa palvelun virheettömyyttä, tietojen/ kuvien katoamista tai palvelun jatkuvuutta.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tai päivittää näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta sekä evätä käyttäjän pääsy palveluun, poistaa käyttäjän tili tai lopettaa käyttäjän lähettämien viestien toimitus ilman erillistä varoitusta.

Palvelun käyttö kaupalliseen toimintaan tai suoramarkkinointiin on kielletty. Käyttäjä sitoutuu toimimaan palvelussa lakien mukaisesti ja noudattamaan palveluntarjoajan ohjeita. Käyttäjä ei saa tahallisesti häiritä palvelua tai sen käyttäjiä. Käyttäjä on vastuussa omista Nettiseuraain lähettämistä viestien ja kuvien sisällöstä.

Nettiseuraa.fi:n käyttäjän on noudatettava näitä käyttöehtoja, sekä lakia. Huonokäytöksinen, herjaava tai loukkaava toiminta on ehdottomasti kielletty. Väärinkäytösten välttämiseksi koko nimen, kotiosoitteen ja tilinumeron lähettäminen palveluun on kielletty.

Palvelun käyttäjän tulisi raportoida häiriökäyttäytymisistä ylläpidolle sähköpostitse.

Käyttäjällä tarvitsee olla julkaisuoikeus kaikkeen lähettämäänsä materiaaliin.

Liikemalli

Nettiseuraa.fi on täysin mainosrahoitteinen. Tämän liikemallin avulla voimme tarjota käyttäjillemme palvelun joka on täysin ilmainen käyttää. Saamme mainosten näyttämisestä ja niihin kohdistuvista klikkauksista tuoton, jolla katamme sivustomme ylläpitokustannukset sekä markkinointikulut.

Tietojen luovutus

Nettiseuraa.fi:llä ja sen yhteistyökumppaneilla on halutessaan oikeus käyttää asiakkaiden tietoja suoramarkkinoinnissa tai luovuttaa viranomaisille.

Nettiseuraa.fi:llä on myös oikeus käyttää asiakkaiden tietoja toimintansa tilastoinnissa. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Asiakasrekisteri

Nettiseuraa.fi:n asiakasrekisteriin kerätään tietoja kehittämistä, tilastointia, käyttäjien oman ilmoituksen esittämiseen ja käyttäjien välistä keskustelua varten.

Google mainokset

Ulkopuoliset tahot saattavat lisätä evästeitä käyttäjien selaimiin ja lukea niitä tai kerätä tietoja jäljitteiden avulla siksi, että sivustossa näytetään mainoksia.

Käyttöehtojen hyväksyminen

Rekisteröitymällä vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt palvelun käyttöehdot.

© Nettiseuraa.fi 2012 - Käyttöehdot - Deittiopas - Ohjeet - Deittisivustot

Deitti versio 2.2.3 - Website Screenshots by PagePeeker